Mijn naam is Petra Limberg, ik ben moeder van twee volwassen kinderen en woon samen met poes Mila in het centrum van Waalwijk.

 

Al sinds ik een potlood vast kon houden heb ik getekend.  Later kwam daar de liefde voor handwerken en interieurstyling bij. Op mijn 18e begon ik als röntgenlaborante in het ziekenhuis. Hoewel ik al in het eerste jaar voelde dat ik niet op mijn plek zat, heb ik er bijna 30 jaar gewerkt. Mijn 'ontsnappingsroute' naast mijn baan leidde via de Fotovakschool, een opleiding Binnenhuisarchitectuur en een cursus Feng Shui uiteindelijk naar een eigen winkeltje in woonaccessoires dat ik samen met mijn dochter opende. Superleuk om op te zetten, maar ik ben een creator, geen verkoper. Het gevoel niet op het juiste pad te zitten bleef knagen. 

 

Toen ik een cursus Portretschilderen volgde realiseerde ik me wat ik al jaren had gemist. Ik kocht een ezel, penselen en verf en was in mijn element.  Tijdens het schilderen kom ik helemaal tot rust en van het eindresultaat krijg ik ongelofelijk veel energie. Ik schilder net zolang door tot ik 100% tevreden ben en ik blij word telkens als ik naar het schilderij kijk. Een postitieve energie die is meegeschilderd!

 

Ik gun het u ook een mooi portret van uw geliefde(n) of van uzelf aan de muur te hebben, dat elke keer opnieuw weer vreugde schenkt. Daarom wil ik heel graag voor u aan de slag!

 

 

Informatie over mijn werkwijze en prijzen vindt u op deze site of neem contact op via:

e-mail: info@portret-kunst.nl

Telefoon: 0623922732

 

Neem ook gerust een kijkje op de site van LDV Living, samen met mijn dochter ontwerp ik met veel plezier interieurs.